Приврзок со ваша слика

0 star rating

Регуларна цена 130.00 мкд.

Вклучено ДДВ

Приврзок по нарачка со ваш дизајн/слика. Дизајнот испратето го на artizammk@gmail.com

Димензии:
- 50 x 33 mm правоаголник
- 33 x 33 mm квадрат
- 33 x 33 mm круг


}