А4 Рамка (29,7x21 cm)

0 star rating

Регуларна цена 500.00 мкд.

Вклучено ДДВ

А4 (29,7x21 cm) рамка за вашата омилена слика или постер.

Рамката е достапна во црна, бела, бука и шери боја, изработена од дрво и вералит. Широка е 18mm. Постерот може да се менува. Спремна за закачување на ѕид. 


}