Billie Eilish Sticker Pack

0 star rating

Регуларна цена 150.00 мкд.

Вклучено ДДВ
3 водоотпорни, високо-квалитетни винил стикери прецизно сечени по форма. Лесен начин за декорација на Вашиот лаптоп, телефон, велосипед, кацига, ѕид или автомобил. 

Стикерите се од прилика 7x7cm, во зависност од формата на дизајнот.
Гарантираме дека ќе траат со години.

}