А3 Рамка (42x30 cm)

1 Review
5 star rating

Регуларна цена 800.00 мкд.

Вклучено ДДВ

А3 (42x30 cm) рамка за вашата омилена слика или постер.

Рамката е достапна во црна и бела бола, изработена од дрво и вералит. Широка е 18mm. Постерот може да се менува.


}