А3+ Рамка (47x32 cm)

0 star rating

Регуларна цена 1,000.00 мкд.

Вклучено ДДВ

А3+ (47x32 cm) рамка за вашата омилена слика или постер.

Рамката е достапна во црна и бела бола, изработена од дрво и вералит. Широка е 18mm. Постерот може да се менува.


}