Дуксер со ваша слика

1 Review
5 star rating

Регуларна цена 1,900.00 мкд.

Вклучено ДДВ

Дускер по нарачка со ваш дизајн/слика. Дизајнот испратето го на artizammk@gmail.com

Достапни во S, M, L, XL и XXL.

• 100% Памук
• Квалитетна штампа
• Unisex


}