“Погрешно индоктринирана младина“ тефтер

0 star rating

Регуларна цена 250.00 мкд.

Вклучено ДДВ

Тефтер со натписот “Погрешно индоктринирана младина“ и Капитол Хил во позадина.

200 гр корица + 80 листа со линии 80 гр.

Димензија 210 х 105 мм.


}