Рамка 50x70 cm

3 Reviews
5 star rating

Регуларна цена 1,400.00 мкд.

Вклучено ДДВ

50x70 cm рамка за вашата омилена слика или постер.

Рамката е достапна во црна и бела боја, изработена од дрво и вералит. Широка е 18 mm. Постерот може да се менува.


}