Рамка 61x91.5 cm

0 star rating

Регуларна цена 1,700.00 мкд.

Вклучено ДДВ

61x91.5 cm рамка за вашата омилена слика или постер.

Рамката е достапна во црна и бела боја, изработена од дрво и вералит. Широка е 29mm. Постерот може да се менува.


}