BTS А5 Тефтер

0 star rating

Регуларна цена 300.00 мкд.

Вклучено ДДВ

Тефтер од Вашите омилени изведувачи и групи.

200 гр корица + 80 листа со линии 80 гр.

Димензија 210 х 105 мм.


}