RAMONES / Рамка со слика Vinyl Cover (31.5x31.5 cm)

0 star rating

Регуларна цена 800.00 мкд.

Вклучено ДДВ

Направете го вашиот ѕид прекрасен поглед за вашите очи.

Слушајќи ја плочата може да уживате додека ја гледате нејзинината обвивка.

Димензија на постер 315 х 315 мм


}