Iron Maiden Final Frontier Poster Maxi (61x91.5 cm)

0 star rating

Регуларна цена 590.00 мкд.

Вклучено ДДВ
61 x 91.5 cm постер за вашата омилена соба, од вашите омилени изведувачи.

Со или без рамка.
Рамката е достапна во црна и бела боја, изработена од дрво и стакло или вералит. Широка е 30 mm. Постерот може да се менува.

}