RED HOT CHILLI PEPPERS - Under the Bridge

0 star rating

Регуларна цена 700.00 мкд.

Вклучено ДДВ

А4 (29,7x21 cm) рамка за вашата песна од Вашиот омилена Група или пеач/ка.

Димензија на постерот 29.7 х 21 цм.

Рамката е достапна во црна, бела, бука, и шери боја, изработена од дрво и вералит. Широка е 18mm. Постерот може да се менува. Спремна за закачување на ѕид. 


}