Guns N' Roses Poster Maxi (61x91.5 cm)

0 star rating

Регуларна цена 2,000.00 мкд.

Вклучено ДДВ
61 x 91.5 cm постер за вашата омилена соба, од вашите омилени изведувачи.

Со или без рамка.
Рамката е достапна во црна и бела бола, изработена од дрво и плексиглас. Широка е 30mm. Постерот може да се менува.

}