Lana Del Rey - Постер со Рамка A3+ (47x32 cm)

0 star rating

Регуларна цена 800.00 мкд.

Вклучено ДДВ
А3+ (47 x 32 cm) постер со рамка за вашата омилена соба, од вашите омилени изведувачи.

Рамката е достапна во црна и бела бола, изработена од дрво и стакло. Широка е 18 mm. Постерот може да се менува.

}