Pink Floyd - Постер со Рамка А3 (42x30 cm)

0 star rating

Регуларна цена 700.00 мкд.

Вклучено ДДВ
А3 (42 x 30 cm) постер со рамка за вашата омилена соба, од вашите омилени изведувачи.

Рамката е достапна во црна и бела бола, изработена од дрво и стакло. Широка е 18 mm. Постерот може да се менува.

}