The Beatles - Постер со Рамка А4 (29,7x21 cm)

0 star rating

Регуларна цена 500.00 мкд.

Вклучено ДДВ
А4 (29,7x21 cm) постер со рамка за вашата омилена соба, од вашите омилени изведувачи.

Рамката е достапна во црна и бела бола, изработена од дрво и стакло. Широка е 18mm. Постерот може да се менува.

}