Vinyl Cover Рамка (31.5x31.5 cm)

0 star rating

Регуларна цена 800.00 мкд.

Вклучено ДДВ

Vinyl Cover Рамка (31.5x31.5 cm) рамка за вашата омилена слика или постер.

Рамката е достапна во црна и бела  бука и шери боја изработена од дрво и вералит. Постерот може да се менува.


}